Despre noi


 

ASK4IT activeaza în domeniul serviciilor profesionale din sfera Tehnologiei Informatiei. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice. Reteaua partenerilor din Bucuresti, Brasov si din tara, colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o prestigioasa carte de vizita, care a propulsat ask4IT in topul firmelor din domeniu.ASK4IT este o companie privata cu capita man (Integrator de Sisteme/Solutii Informatice ce ofera solutii complete pentru sectorul bancar, guvernamental si industrie/productie).Numele ask4IT este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori de echipamente IT si de birou.

Parteneriate:

» Lenovo - Gold Busines Partner(Statii, Notebookuri, Servere, Storage, Networking,Software)

» Lenovo - Service autorizat pentru gama Think

» Microsoft Partner: Silver Small and Midmarket Cloud Solutions; Silver Cloud Productivity

» EPSON - Service autorizat pentru gama RIPS

» EPSON - Partener autorizat printing, video proiectoare

» INTEL - Platinium Partner ( CPU, M/B, Servere, storage)

» Asus Gold Partner (componente, periferice)

» Asus Partner (Notebookuri, Statii desktop, Servere)

» Dell (Statii desktopi, Notebook-uri, Servere, Storage)

» Toshiba (Notebook-uri)

» HPE and HP Inc (Desktop-uri, Notebook-uri, Servere, Storage, Printing, Networking)

» Fujitsu (desktop-uri, notebook-uri, servere)

Servicii si suport

ask4IT ofera o gama larga de servicii: suport, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, instruire operatori si intretinere a echipamentelor, service cu diferite optiuni de contract, facilitati financiare. Activitatea este procedurata, calitatea service-ului este monitorizata, iar personalul este calificat si certificat de furnizori, cu experienta minim 5 ani in domeniu.

Pagina web: http://www.ask4it.ro

Sediu: Brasov

Infiintat in: 2008

Numar de angajati: 10

Specialitati: Microsoft Partner Silver Small and Midmarket Cloud Solutions, Microsoft Partner Silver Cloud Productivity, Lenovo Service Provider pentru gama THINK, Epson Service Provider pentru gama RIPS