Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QM2430, 2D, Serial, Cradle, Black

(0 recenzii)
Disponibilitate: Stoc indisponibil
Producator: DATALOGIC
Cod: QM2430-BK-433K2
1.103.17 ron
Termen livrare: 24 - 48 ore
Garantie: 24 luni

Descriere produs

Utilizatorii care au nevoie de un mare grad de flexibilitate si fiabilitate pentru capturarea codurile de bare, trebuie sa achizitioneze Datalogic QM2400 cu wireless inclus. Zona de imagistica rapida, sigura si fiabila capteaza codurile de bare 1D precum si pe cele 2D. Aceasta se aplica atat pentru codurile de bare tiparite precum si pentru codurile afisate pe monitoare. Astfel, QM2400 este de asemenea excelent pentru aplicatii de marketing pe mobil si in vanzarea cu amanuntul. Pe langa utilizarea sa la POS, se poate utiliza, de asemenea, pentru gestionarea inventarului, in administratia oficiilor postale si a bancilor.

Raza mare radio, de pana la 25 m de la statia de baza, mareste eficienta de utilizare. Utilizatorii au mai multa libertate de miscare, iar lucratorii care nu au o zona stabila de lucru beneficiaza enorm de pe urma faptului ca nu exista cablurile greoaie de conectare. Un avantaj este dezvoltarea versiunii de comunicare pentru a se evita interferentele cu infrastructura Wireless.

Bateriile de inalta performanta Lithium-Ion asigura durata mare de functionare a dispozitivului. Bateria se poate schimba usor, economisind timpul utilizatorilor si maximizand eficienta produsului. In standul cititorului QM2400 exista o conexiune micro USB integrata, disponibila ca o metoda alternativa de reincarcare.

Specificatii produs

  • General

    Tip scanare
    2D
    Forma
    Portabil
    Conectivitate
    Cu fir
    Tehnologie de scanare
    Imager
    Interfata conexiune
    Serial RS232
    Rezistenta
    IP42
    Coduri de bare
    1D / LINEAR CODES Autodiscriminates all standard 1D codes including GS1 DataBar™ linear codes. 2D CODES Aztec Code; Aztec Mesas; Data Matrix; MaxiCode; QR Code, Micro QR Code; China Han Xin Code POSTAL CODES Australian Post; British Post; Canadian Post; China Post; IMB; Japanese Post; KIX Post; Korea Post; Planet Code; Postnet; Royal Mail Code (RM4SCC) STACKED CODES EAN/JAN Composites; GS1 DataBar Composites; GS1 DataBar Expanded Stacked; GS1 DataBar Stacked; GS1 DataBar Stacked Omnidirectional; MacroPDF; MicroPDF417; PDF417; UPC A/E Composites
    Temperatura de operare
    0 - 50 °C
    Alimentare
    3 hrs @ 12 VDC
    Dimensiuni
    163 x 91 x 41 mm
    Greutate
    200 g
    Culoare
    Negru