Camera web Logitech Brio Stream Edition, 4K, Black

(0 recenzii)
Disponibilitate: Stoc furnizor: 64 buc
Producator: Logitech
Cod: 960-001194
1.547.36 ron
Termen livrare: 5 zile
Garantie: 24 luni

Descriere produs

Camera web Logitech Brio, 4K Stream Edition

Treceti la cea mai avansata camera web din punct de vedere tehnologic din lume si obtineti videoclipuri de calitate profesionala pentru conferinte video, streaming sau inregistrare. Logitech BRIO este dotat cu functii care produc videoclipuri uimitoare in orice mediu. Camera noastra 4K ultra-inalta de inalta definitie ofera zoom digital de 5x, rate de cadre ridicate, performanta remarcabila la lumina scazuta, HDR si RightLight ™ 3.

Cu optiunea Ultra HD 4K si HDR (high dynamic range), BRIO 4K STREAM EDITION ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat a unui video full HD si ajusteaza automat schimbarile de luminiozitate pentru ca imaginea sa nu fie intunecata atunci cand exista iluminare laterala sau cand miscarea se face din exterior spre interior.

Camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION realizeaza clipuri video realiste cu un frame rate foarte ridicat, la o rezolutie de 1080p si 60 de cadre pe secunda atunci cand este utilizat modul prioritar pentru frame rate. Acest lucru reduce decalajul imaginii atunci cand se realizeaza o inregistrare in slow-motion sau reluarea video-ului.

CAPTURATI FIECARE DETALIU IN 4K HD


Transmiteti un videoclip clar, cu rezolutie superba, frecventa de cadre, culoare si detalii. Logitech BRIO ofera 4K Ultra HD la 30 fps sau 1080p la 30 sau ultra-neted 60 fps pentru claritate, netezime si detalii remarcabile. Obtineti o privire mai atenta cu zoom de 5x.

 

ARATA MARE IN ORICE LUMINA

Acum puteti utiliza aplicatiile dvs. de conferinta video, streaming si inregistrare video in orice conditii de iluminare - si aratati intotdeauna cat mai bine. Indiferent daca este cu lumina slaba sau cu soare puternic, Logitech BRIO cu tehnologia RightLight ™ 3 si gama dinamica ridicata (HDR) se ajusteaza pentru a evidentia cel mai important subiect: dvs.


 

SECURITATEA INTALNESTE CONVENIENTA

Alimentat atat de senzori optici, cat si de infrarosii, BRIO ofera recunoastere faciala rapida si sigura pentru Windows Hello. Nu este nevoie sa introduceti o parola pentru Windows 10: pur si simplu cautati in obiectivul BRIO pentru a va autentifica.


CAMP DE VEDERE REGLABIL
Alegeti dintre trei setari de camp vizual pentru a va incadra perfect videoclipul. Pentru o fotografie ideala pentru cap si umeri, alegeti diagonala de 65 de grade. Pentru grupuri mai mari sau pentru a captura mai mult din camera, alegeti diagonala de 78 sau 90 de grade.

INREGISTRARE 4K
Utilizati BRIO cu software precum Camera pentru Windows 10, XSplit Broadcaster, OBS si SwiftCapture pentru a inregistra in rezolutii de pana la 4K.


STREAMING MIC
BRIO pastreaza o rata ridicata a cadrelor, indiferent de iluminarea care se potriveste cu difuzarea dvs. de joc fara intarziere. Transmiteti in format HD 1080p complet cu pana la 60 de cadre pe secunda pentru un videoclip fluid si fluid, care tine pasul cu fiecare miscare.


CERTIFICAT PENTRU AFACERI
BRIO este certificat compatibil cu Skype pentru afaceri si gata pentru echipe si functioneaza cu Microsoft Cortana® si Windows Hello. Certificarile si compatibilitatea cu alte aplicatii populare includ BlueJeans, Broadsoft, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo si Zoom.


OPTIUNI DE MONTAJ SI PRIVATATE
Montati camera oriunde functioneaza cel mai bine - ecran LCD, notebook sau masa - cu clema reglabila sau montati BRIO pe propriul trepied. O nuanta detasabila se rastoarna pentru a asigura intimitatea si linistea sufleteasca.


ZOOM HD 5X
Mareste si panorameaza pentru a decupa fundalurile distractive, pentru a te incadra perfect pentru tine si pentru un prieten sau pentru a surprinde intreaga scena. Senzorul de imagine 4K de noua generatie al BRIO ofera o calitate HD fara jaggies sau neclaritate, chiar si atunci cand este marit.

Specificatii produs

  • Caracteristici generale

    Interfata
    USB
    Rezolutie video (pixeli)
    4096 x 2160 pixeli
    Microfon
    2 omni-directional mics
    Privacy shutter
    Da
    Culoare
    Negru
    Dimensiuni
    27 x 27 x 102 mm
    Greutate
    63 g
    Accesorii
    Cablu USB 2.2 m
    Altele
    Mod automat HDR
    Senzor infrarosu
    Unghi de vizibilitate 90 grade
    Inlocuire fundal