Microsoft Office Home and Business 2019 Romana, 32-bit/x64, Medialess Retail, 1 User

(0 recenzii)
Disponibilitate: Stoc indisponibil
Producator: Microsoft
Cod: T5D-03321
1.246.86 ron
Termen livrare: Intreaba
Garantie: 99999 luni

Descriere produs


Obtineti versiunile clasice ale aplicatiilor Office
PC/MAC
Pentru familiile si intreprinderile mici care doresc aplicatii clasice Office si e-mail instalate pe un PC sau Mac, pentru a fi utilizate acasa sau la lucru.

Office 2019 Excel
Office 2019 Excel imbogateste prezentarile dumneavoastra cu o scalare mai buna, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitatile, pentru a va utiliza la maxim datele. In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica pe o evolutie liniara a timpului.

Office 2019 Outlook
Office 2019 Outlook ofera noi functii inteligente interesante, permitandu-va sa realizati mai multe, inclusiv evidentierea contactelor cheie adaugand simbolul @ inaintea numele lor in continutul unui e-mail sau al unui element de calendar, sa verificati usor rezervarile de calatorie si livrarea pachetelor, in timp ce casuta de mesaje prioritare va ajuta sa sortati cele mai importante e-mailuri.

PowerPoint Zoom
Cu PowerPoint Zoom, povestirea ajunge la un nivel cu totul nou, introducand naratiuni neliniare utilizand diapozitive interactive sumare. Zoom va ofera flexibilitate mai mare, permitandu-va sa mentineti firul narativ fara a iesi din modul de prezentare; mentineti publicul interesat, in timp ce efectul de zoom mareste atentia acestora.

Alegeti versiunea Office potrivita pentru afacerea dumneavoastra.


Specificatii produs

  • General

    Mod Comercializare
    Retail
    Licentiere
    Retail
    Numar utilizatori
    1
    Editie
    Office Home and Business
    An lansare
    2019
    Limba
    Romana
    Transferabila
    Da
    Aplicabilitate
    PC
    Mac
    Compatibilitate OS
    Windows 10
    Mac OS
    Aplicatii incluse
    Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook