Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2170, 1D, PS2, Stand, Black

(0 recenzii)
Disponibilitate: Stoc indisponibil
Producator: DATALOGIC
Cod: QW2170-BKK3S
286.61 ron
Termen livrare: 24 - 48 ore
Garantie: 24 luni

Descriere produs

Seria Quickscan de cititoare de la Datalogic ADC este linia de calitate desemnata pentru uz general. Imagerul liniar Quickscan Lite QW2170 este un produs versatil creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si truncate ce sunt comune in cateva locuri din lume. Acest cititor este perfect pentru retail, industria usoara, procesarea documentelor sau pentru mediul de financiar-bancar.

Imagerul Datalogic QW2170 este mic si usor iar designul sau ergonomic il face confortabil pentru a putea fi folosit zi de zi. Ofera o performanta de citire ridicata pe majoritatea codurilor 1D (lineare) si prezinta un unghi de scanare lat cu o linie de scanare extinsa ce este perfecta pentru capturarea codurilor de bare mai lungi si mai late, gasite deseori pe facturile de utilitati si folosite de fabricantii partilor electronice. Motorul de scanare imager ultra-performant permite utilizatorilor sa scaneze la unghiuri wide fara a fi necesar sa mareasca distanta de scanare.

Pentru Datalogic QW2170 a fost special conceput un stand din material plastic dur ce poate fi strans cu usurinta pentru a fi folosit ca un holder in locul unui stand, alaturi de capul reglabil pentru a ajusta unghiuri diferite. Cititorul se poate prinde atat in plan orizontal cat si in plan vertical, pe perete.

Scannerul de coduri de bare Datalogic QW2170 este dotat cu tehnologia "Green Spot", o tehnologie certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe codul de bare citit. Cand scannerul este in modulul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul de bare pentru o citire rapida si intuituva.

Tehologia Green Spot se dovedeste a fi foarte utila in mediile zgomotoase unde operatorul sesizeaza cu dificultate sunetul ce confirma citirea cu succes a unui cod de bare.


 
Modelul QW2170-BKK3S este disponibil cu interfata PS2 (keyboard) echipat cu stand pentru a facilita optiunea de citire Hands-free. Software-ul de configurare Datalogic Aladdin ofera caracteristici user-friendly ce simplifica pornirea procedurii chiar si pentru operatorii mai putin experimentati.

Specificatii produs

  • General

    Tip scanare
    1D
    Forma
    Portabil
    Conectivitate
    Cu fir
    Tehnologie de scanare
    Imager
    Viteza de scanare
    400 scanari/sec
    Interfata conexiune
    PS2 (keyboard)
    Rezistenta
    Uz general
    clasa de protectie: IP42
    Coduri de bare
    UPC/EAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 TriOptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, GS1 DataBar (formerly RSS) variants, China Post
    Temperatura de operare
    0°C - 50°C
    Alimentare
    Alimentare interna
    5 V +/- 10%
    Altele
    unghi larg de scanare
    green spot
    imager protejat de cauciuc turnat
    stand compact multi-pozitional
    rezistent la multiple caderi de la o inaltime de 1.5m
    Dimensiuni
    170 x 65 x 70 cm
    Greutate
    0.12 kg
    Culoare
    Negru