Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QBT2101, 1D, USB, BT, Black

(0 recenzii)
Disponibilitate: Stoc furnizor: 588 buc
Producator: DATALOGIC
Cod: QBT2101-BK-BTK+
488.44 ron
Termen livrare: 24 - 48 ore
Garantie: 24 luni

Descriere produs

Chiar si in prezent, multe dintre sectoarele industriei lucreaza cu coduri de bare 1D. Imager-ul linear Datalogic QuickScan QBT2101 va ofera o solutie imbunatatita a scaner-ului laser coventional. Cu cablu micro-USB inclus in pachet, acesta capteaza rapid toate codurile de bare 1D si este mult mai fiabil pentru ca este conceput fara componente care sa necesite miscare, proces ce duce la uzarea produsului in timp.

 

QBT2101 ofera o linie de scanare mai cuprinzatoare in timp ce confera un unghi mai ingust. Acest detaliu important simplifica citirea codurilor de bare mai lungi pentru ca distanta de scanare nu se mareste. Datorita conexiunii Bluetooth incluse, utilizatorii se pot misca in voie, fara grija ca aparatul va pierde sincronizarea. Distanta fata de baza de la care cititorul are semnal este de 25m, iar daca, totusi, acesta se deconecteaza, aveti siguranta ca va putea salva pana la 500 de coduri de bare.

 

Dispozitivul este perfect compatibil cu sistemele de operare Android si iOs, astfel ca va rula perfect alaturi de dispozitive precum smarthphone-uri si tablete. Bateria de 1400 mAh se poate incarca direct prin conexiune micro-USB, ceea ce va asigura ca nu vi se vor intrerupe activitatile in acest timp.

Specificatii produs

  • General

    Tip scanare
    1D
    Forma
    Portabil
    Conectivitate
    Fara fir
    Tehnologie de scanare
    Imager liniar
    Viteza de scanare
    400 scanari/sec
    Interfata conexiune
    USB, Bluetooth
    Rezistenta
    Uz general
    clasa de protectie: IP42
    Coduri de bare
    Standard 1D - GS1 DataBar™ linear codes. STACKED CODES EAN/JAN Composites; GS1 DataBar Composites; GS1 DataBar Expanded Stacked; GS1 DataBar Stacked; GS1 DataBar Stacked Omnidirectional; UPC A/E Composites
    Temperatura de operare
    de la 0°C la 50°C
    Alimentare
    4.75 - 14 VDC
    Dimensiuni
    16.3 x 9.1 x 4.1 cm
    Greutate
    190g
    Culoare
    Negru